Exclusief dealer in de regio Oost-Groningen

Kalfire elektrische haarden. Met gemak een sfeervol en realistisch haardvuur. Kom het zelf ervaren in de winkel...

Wie geniet er niet van? Een knisperend haardvuurtje terwijl je op de bank geniet van jouw favoriete drankje? Wil je dit graag verwerken in je interieur maar dan met meer gemak? Je haalt het in huis met een sfeervolle elektrische Kalfire haard. Kalfire is een specialist op het gebied van hoogwaardige elektrische sfeerhaarden. Bosma Wonen is in de regio Winschoten exclusief dealer van Kalfire haarden.

De haard van de toekomst

  • Geen rookkanaal nodig en geen reiniging van het glas nodig

  • Veilig, makkelijk en met één druk op de knop aan en uit te schakelen

  • Energie zeer zuinig, duurzaam en efficient 

  • Ongekende vuurbeleving

  • En zelf verkrijgbaar met Atmos heating kachel voor echte warmte

Deze elektrische haarden van het merk Kalfire E-one geven haarden een geheel nieuwe betekenis. Ervaar vuur zoals u dat nog nooit ervaren heeft. De E-one is een duurzame, elektrische sfeerhaard met een prachtig realistisch vlammenbeeld waar uw ogen niet vanaf kunt houden. De E-one is een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal en kan daardoor op ieder denkbare plek worden geplaatst. Kom de haard bekijken bij ons in de winkel en laat u informeren over vele instellingen en mogelijkheden.

RondjeStoel

Exclusief dealer in de regio Oost-Groningen

Maatwerk ombouw

Naast de exclusiefse Kalfire E-one haarden verzorgen wij ook de gehele ombouw van de haard. Of het nu gaat in combinatie met een tv cinema wall of een lostaande schouw, bijna alles is op maat te maken. Laat u informeren bij ons in de winkel over de vele mogelijkheden. 

Rondje